Home

In het kort iets over mijzelf……..

Na mijn middelbare schooltijd was ik in diverse functies werkzaam, met name in het bedrijfsleven. In 2003 voelde ik de behoefte om mij meer op creatief gebied te ontplooien. De een na de andere workshop volgde totdat ik begon met intuďtief schilderen. Een schot in de roos! 
Direct na mijn eerste les was mijn liefde voor deze manier van schilderen geboren, voor mij samen te vatten in één woord:… verbinding!

                            ……en mijn manier van schilderen.

Ongedwongen en intuďtief speel ik met kleur en daarmee ontdek en beleef ik de kleur. Daarna volgt het verdiepen van de kleur door toepassing van licht en donker waardoor uiteindelijk vorm ontstaat. Deze vorm werk ik dan verder uit. Naast verf gebruik ik graag andere materialen zoals papier, zand, riet, boomschors en dergelijke. Mede hierdoor kan ik de vorm in beweging brengen en ontstaat er verdieping in mijn werk.
Om mijn kennis wat betreft materialen en mogelijkheden te vergroten, heb ik ook nog teken- en schilderlessen gevolgd.

Schilderen betekent voor mij passie, overgave, reflectie, emotie en uitdaging maar ook confrontatie en frustratie, vallen en opstaan en uiteindelijk…verbinding! Ik kom erdoor in beweging en er ontstaat een nieuwe ontmoeting met mijzelf. Voor mij is het een bijzondere ontdekking waarbij ik steeds weer heel veel verwondering en plezier ervaar!

 

2003 – 2005      Atelier Artemisia onder leiding van beeldend kunstenaar Sabine de Bruin-Dellepoort 
                        (intuďtief schilderen).
2005 – 2007      Diverse workshops in Frankrijk (intuďtief schilderen). 
2006 – 2009      Atelier Ludiek onder leiding van beeldend kunstenaar Jolanda van Hattum (teken-schilderlessen).
                        (Werken van o.a. deze periode vind je onder “overig”.)

 

Home